Most kipróbálhatod, milyen lehet ismert emberekkel chatelni

2018. január 04. - Jasinka Ádám

Az új év első napjaiban sokan készülnek arra, hogy fogadalmaikat betartva változtassanak az életükön; kipróbáljanak új dolgokat, túllépjenek saját határaikon. Ahhoz, hogy az életmód- vagy szemléletváltás könnyebben sikerülhessen, az egyik telekommunikációs cég különleges segítséget nyújt az emberek számára.

harmasosztas_csetrekeszek.jpg

A Facebook chatprogramját, a Messengert használva három ismert ember segíti és biztatja azokat, akik kipróbálják a Telekom egy hónapos, Csetrekészek elnevezésű mentorprogramját. A mentorprogramban a felhasználók három olyan chatbottal (chatelő robottal) beszélgethetnek, akiket ismert emberek gondolatai és szóhasználata alapján programoztak, ezzel téve a robotokat emberivé, a beszélgetéseket pedig valóságossá.

Az egy hónapig tartó időszakban a kiválasztott Csetrekész chatbot minden nap ugyanabban az időben ellátja a felhasználót jó tanácsokkal, tippekkel, ötletekkel, melyekkel motiválja arra, hogy betartsa újévi fogadalmait és kipróbáljon olyan új dolgokat, melyeket korábban többnyire csak halogatott.

A felhasználók három chatbot közül választhatnak. Az egyiket a népszerű humorista, Kiss Ádám, a másikat a közismert életmódtanácsadó, Katus Attila, a harmadikat pedig a Vígszínház fiatal színésze, Vecsei Miklós gondolatai és szavajárása alapján programozták. Vecsei Miklóssal korábban kétszer is beszélgettünk, az interjúkat itt és itt tudjátok elolvasni.

További információ: http://csetrekeszek.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása