Egy török sorozat címe is ott van az év legkeresettebb szavai közt

2017. december 13. - Jasinka Ádám

A Google minden évben közreadja azon elemek listáját, amit az egyes országokban a legtöbbet kerestek a felhasználók. Magyarországon 2017-ben a sportesemények közül a hazánkban megrendezett úszó világbajnokságot kattintották a leginkább, de sokakat érdekelt az Az című mozifilm, vagy bármilyen, csirkemellből készült étel receptje is. A szórakoztató műsorok toplistájában azonban még több érdekességet találunk.

Az első helyen az RTL Klub énekes tehetségkutatója, az X-Faktor végzett. Második lett a VIASAT3-on tavasszal futó Exek az édenben, és jól keresték a szintén egzotikus realityt, a Survivort is. A tíz legnépszerűbb szórakoztató műsor között négy az RTL Klubon volt látható, és csupán kettő a TV2-n. Az egyik ilyen az Ázsia Expressz, a másik pedig egy török sorozat, a pár hónapja véget ért Fatmagül.

A Beren Saat főszereplésével készült, roppant sikeres török széria a szórakoztató műsorok toplistájának 10. helyét szerezte meg, megelőzve nagyszabású showműsorokat, és egész évben képernyőn levő hazai produkciókat is. A Fatmagülre január és október között kerestek a legtöbbet a felhasználók, és a legtöbben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből kattintották ezt a török sorozatot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása