Világsztár jött Budapestre a TV2 népszerű családi vetélkedője miatt

2017. szeptember 18. - Jasinka Ádám

A TV2 idén tavasszal több új saját gyártású produkciót is képernyőre tűzött, ám csak az egyik újdonság teljesített a várakozások fölött. Nem csak megverte a Szulejmánt, de még a Barátok köztre is veszélyes volt és hetiről napi vetítésre váltva feljavította a TV2 főműsoridős átlagát.

vigyaztgyerekkelvagyokujevad.jpg

Ez volt a Vigyázat, gyerekkel vagyok!. Az Ördög Nóra vezette családi vetélkedőről nemrég derült ki, hogy hamarosan új évaddal folytatódik, de azt talán csak kevesen gondolták, hogy a TV2 a Séfek séfe után nem az Ázsia Expressz - A sárkány útját, hanem a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új etapját indítja el. Méghozzá egy ilyen meglepetéssel.

Az október 2-án, 19.00-kor debütáló második évad egyik újdonsága, hogy minden adásban lesz valamilyen meglepetésprodukció. Az egyik részben például egy világsztár, a spanyol énekes, Álvaro Soler lép színpadra, aki kimondottan a vetélkedő meghívására érkezett Budapestre, hogy előadja "Sofia" című dalát. Azt a zeneszámot, ami a műsor minden egyes epizódjának elején felcsendül.

A műsor hétköznap esténként jelentkezik majd és az új részekben kisgyermekével együtt játszik többek között Dolhai Attila, Mága Zoltán és Majka is, elhozza unokahúgát Bódy Szilvi, a Schobert-család mindhárom gyerekével versenybe száll majd, és egy adásban a házigazda, Ördög Nóra is próbára teszi magát kislányával.

További premier infókért keresd fel a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása