Megszorongatta az RTL-t, nemsokára újra képernyőn

2017. augusztus 22. - Jasinka Ádám

A TV2 idén tavasszal több új műsort is bemutatott, ám ezek közül jó néhány elhasalt és pár rész után le is kerültek a képernyőről. Az egyik újdonság azonban minden elvárást felülmúlt és képes volt még az RTL Klubot is megverni. Ez volt az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok!.

A színes, látványos díszletben felvett könnyed és szórakoztató műsor már a premierjével jelezte, a TV2 egyik új, nagy sikerű műsora lehet és a folytatás során többször is igazolta ezt. A Szulejmán ellen könnyen nyert és mikor a heti vetítésről napi sugárzásra váltott a produkció, akkor jelentősen felhúzta a TV2 főműsoridős nézettségét. Ezeket ismerve sejteni lehetett, hogy folytatják, de csak nemrég jelentették be hivatalosan, hogy az ősszel új részekkel jelentkezik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!.

A hazai tévés ősz legfontosabb híreiről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása