A Válótársak színészével készít vígjátéksorozatot a TV2

2017. május 10. - Jasinka Ádám

A TV2 az egyedüli az országos adók közül, aminek nincs saját gyártású, hetente jelentkező, fikciós sorozata. A köztévé produkcióinak sorát erősíti többek között a Tóth János és az Egynyári kaland, míg az RTL Klubnak idén év elején debütált a Válótársak után a második saját szériája, a nézettségi rekordokat megdöntő A mi kis falunk. Eközben a TV2-nél csak egy Detektív Bt. - A nyomozócsalád került elég rövid időre képernyőre.

korhatarosszerelem1.jpg

Ősztől azonban már ők is felmutathatnak egy saját készítésű, főműsoridős, heti sorozatot. A ContentLAB & Factory több produkciót is fejlesztett már az elmúlt pár évben (ilyen volt például A mi kis falunk is), és nem álltak meg. Tavaly ősszel leforgatták az új-zélandi Step Dave című dramedy hazai verziójának, a Korhatáros szerelem első, kvázi próba epizódját, amelyet látva a TV2 lecsapott a sorozatra - írja a SorozatWiki.

A Korhatáros szerelem főszereplője egy 40 éves, három gyermekét egyedül nevelő édesanya, aki újra randizni próbál, ám a vele szembe jövő férfiak egyike sem gyakorol rá nagy hatást - kivéve egyiküket, egy nála 15 évvel fiatalabb bármixert. A főszereplőt Kovács Patrícia alakítja majd, akit eddig két évadon keresztül láthattunk az RTL Klubos Válótársak aszexuális doktornőjeként.

korhatarosszerelem2.jpg

A tizenhárom epizódosra tervezett első évadban Kovács Patrícia mellett láthatjuk majd Dobó Katát és Kamarás Ivánt, a többi színészről azonban egyelőre még nincs biztos információnk. A próba epizódban a bármixert Tasnádi Bence alakította, a Tovább mögötti előzetesben pedig Bánsági Ildikót, Szilágyi Csengét, Szabó Győzőt és Baronits Gábort is láthatjuk. Hogy ők maradnak-e vagy mások veszik át a helyüket, az a későbbiekben derül ki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása