Újabb lengyel sikersorozat érkezik a magyar HBO-ra

2017. március 14. - Jasinka Ádám

Az HBO nem csak hazánkban, hanem szinte az összes olyan országban, ahol jelen van, képes egységesen magas színvonalon sorozatot készíteni. Hogy saját ötletet dolgoznak ki, vagy pedig adaptálnak, ez teljesen mindegy, a végeredmény felveszi a versenyt megvalósításban, történetvezetésben és színjátékban is az amerikai szériákkal. Az utóbbi időben egyre több cseh, román és lengyel HBO-s sorozat is eljutott hozzánk, de láthattunk ázsiai és dél-amerikai produkciókat is.

paktumpremier.jpg

Április 2-án este 9-kor, a határőrségről szóló A Falka (Wataha) után egy újabb lengyel széria debütál majd hazánkban. Az HBO3-ra érkező Paktum főszereplője egy oknyomozó újságíró, akinek cikke nagy vihart kavar a lengyel médiában, és a férfi nem is sejti, hogy a nyomozása olyan végeredménnyel zárul majd, amely a családja életét is fenekestül felforgatja. A Paktum nem csak a kortárs médiát, és annak hatalmát mutatja be, hanem megláthatjuk azt is, hogy az a nemzedék, amelyik a kommunista Lengyelországban nőtt fel, hogyan és miként szembesül azzal, hogy a szabadságnak ára van.

A Paktum a norvég Mammon című sorozat lengyel adaptációja, és premierje azért is különleges, mert tavaly az HBO már képernyőre tűzte magyar szinkronnal a széria cseh változatát, a Mammont, és az HBO GO-n jelenleg is nézhető magyar felirattal A pénz istene, az eredeti norvég produkció mindkét évada.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása