Márciustól láthatjuk majd az új Kösemet

2017. január 31. - Jasinka Ádám

Tegnap írtuk meg, hogy e héttől, azaz január 30-tól a korábbiaktól eltérően már nem heti négy, hanem csak heti három rövid epizódot vetít a TV2 A szultána című sorozatból. Megkérdeztük a tévéadótól, hogy mi a döntés oka, és az alábbi választ kaptuk:

"Az első évad részeit mind így adjuk le a következő hetekben. Az új programstratégia része ez a változás, a tavaszi műsorstruktúra hamarosan elindul és ennek a felvezetéseként döntöttünk így. A második évad pedig a 10. héten indul, és heti egyszer lesz látható."

kosemmasodikevad.jpg

Ez pedig azt jelenti, hogy A szultána Törökországban tavaly novemberben indult második évada, melyben a Megtört szívekből megismert Nurgül Yeşilçay alakítja a főszereplő Kösemet, csak március elején kezd majd hazánkban, és a friss részeket nem naponta, hanem hetente kapjuk majd. Hogy A szultána pontosan melyik nap, és milyen időpontban is kerül képernyőre, azt még nem tudjuk, de amint kiderül, megírjuk.

Ha érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok, lájkolj minket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása