Szinkronhangok: A Goldberg család

2016. november 16. - Jasinka Ádám

A Comedy Central műsorán debütált pont egy hete, azaz múlt szerdán az amerikai ABC adó egyik legerősebb "új" komédiasorozata, az 1980-as évek Amerikájában játszódó A Goldberg család, amelyhez a készítő, Adam Goldberg a saját életét és rokonait használta inspirációnak. Az önéletrajzinak is nevezhető vígjátéksorozatban rengeteg filmes, és popkult utalással találkozhatunk, nem egy epizódjukkal pedig kultmozik előtt is tisztelegnek.

A Goldberg család magyar változatát a Comedy Centralnak nemrég a Családom darabokban szinkronját is rendező Kemendi Balázs jegyzi, a két családfőt pedig két olyan színész szinkronizálja, akikkel eddig talán a legtöbbször hallhattuk őket. Bár Wendi McLendon-Covey idehaza talán kevésbé ismert, de Jeff Garlin vagy például Patton Oswalt sok sorozatban és filmben is feltűnt már a magyar tévéképernyőkön. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

agoldbergcsaladszinkron.png

A Goldberg család (The Goldbergs)

Wendi McLendon-Covey (Beverly) - Solecki Janka
Jeff Garlin (Murray) - Faragó András
Sean Giambrone (Adam) - Pál Dániel Máté
Patton Oswalt (Felnőtt Adam) - Kapácsy Miklós
Troy Gentile (Barry) - Baráth István
Hayley Orrantia (Erica) - Gulás Fanni
George Segal (Papi) - Forgács Gábor

Magyar szöveg: Blahut Viktor és Petőcz István
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Hangmérnök: Másik Zoltán
Vágó: Wünsch Attila
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás
Stúdió: Active

Forrás: RedLemon
A kép forrása: renewcanceltv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása