Átalakul novembertől az RTL Klub délutánja

2016. október 30. - Jasinka Ádám

A Konyhafőnök negyedik évada javában dübörög, és hamarosan, tényleg pár héten belül ki is derül, ki nyeri az idei szezont. A főzős reality fináléja azonban nem csak a győztes kiléte miatt érdekes, ugyanis amint lekerül a képernyőről A Konyhafőnök, az RTL Klub át is alakítja mind a főműsoridős, mind a délutáni kínálatát. A visszatérő esti műsorokról, premier sorozatokról és saját gyártásokról már itt írtunk, most azonban kiderült, hogyan is néz majd ki a Híradó előtti kínálat november 14-től.

Mivel a főzős reality végeztével felszabadul több mint egy óra esténként az RTL Klubon, így nem is csoda, hogy visszahozzák a nemrég megújult díszletből jelentkező Fókuszt a Híradó utáni sávba. A hírműsort az ősz második felében így ismét a Story Extra vezeti fel, ami továbbra se fog túl acélos nézettséget biztosítani az RTL Híradónak, de úgy tűnik, nincsenek is rászorulva. Az októberben indult új sorozat, A kis menyasszony kikerül mostani időpontjából és 15:45-től lesz majd látható november 14-től, így a napi bulváros műsor és az indiai telenovella közé új produkció, de sajnos nem premier érkezik A mentalista képében.

rtldelutan.jpg

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása