Új koreai sorozat novembertől a Dunán

2016. október 28. - Jasinka Ádám

Talán sosem volt még egyszerre ilyen sok ázsiai sorozat a magyar tévék képernyőjén, mint idén nyár végén és az ősz elején. A frissen indult Izaura TV mellett a Story4 és a Duna TV is szolgáltat a műfaj - főként a dél-koreai drámák - kedvelőinek néznivalót, és jó hír lehet számukra, hogy nem maradnak magyar nyelvű utánpótlás nélkül. A Dunán jelenleg A palota ékköve látható, amely azonban november elején finálézik és a helyére egy premier széria, mégpedig A császárság kincse (The Empress Ki) című dél-koreai filmsorozat kerül.

A november 14-én debütáló sorozat 51 részből áll - magyarul is ennyi epizódot láthatnak majd a tévézők - és eredetileg 2013 októbere és 2014 áprilisa között volt adásban a dél-koreai MBC tévéadón. A történet főszereplője Szüng-Nyáng, akinek igencsak kalandos élete volt. A lányt még gyermekként elhurcolták, hogy ágyast csináljanak belőle, ám egy ifjú férfi segítségével sikerül megszöknie, azonban a menekülés közben édesanyját meggyilkolják. Szüng-Nyáng a senjangi király udvarában köt ki, ahol magát fiúnak kiadva rátermett harcossá cseperedik, és miközben a királyt szolgálja, pár sorstársával együtt az elnyomottakért is küzd. Az egyik nap pedig összefut az időközben férfivá érett ifjúval, aki anno segített neki elszöknie. Aki kíváncsi arra, mi fog történni a fordulatokban gazdag, létező történelmi alakokat is felvonultató sorozat első öt epizódjában, az kattintson ide.

acsaszarsagkincse.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csrem 2017.07.03. 01:01:46

Mindig is imádtam a dél Koreai sorozatokat, boldog vagyok hogy hazámban is kezdenek népszerűvé válniuk. ;)

♥♥♥ Gyönyörű ország,egy kincs amit leadnak!
süti beállítások módosítása