Ők lesznek a Quantico című sorozat magyar hangjai

2016. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 Az AXN ugyan ősszel javarészt a krimik rajongóinak kedvez majd, azért nem csak a klasszikus nyomozós vonalat fogják erősíteni. Ugyanis érkezik hozzájuk szeptember hatodikai kezdéssel egy igazán érdekes és izgalmas, két idősíkon játszódó, New York-i terroristatámadás történetét bemutató dráma, a Quantico. A múltban azt láthatjuk majd, ahogy az FBI kiképzőakadémiájára, Quanticoba megérkeznek az újoncok és megkezdik tanulmányaikat, a jelenben pedig az egyik "tanoncot", a bollywoodi szupersztár Priyanka Chopra által játszott Alex Parrisht követhetjük nyomon, aki menekülni kényszerül, mivel őt gyanúsítják a támadás kitervelésével.

quanticoszinkron.jpg

 A sorozat készítői és producerei között rutinos tévés szakembereket találunk, akik olyan szériákon dolgoztak már mint a Gossip Girl - A pletykafészek, a Gyilkos elmék, A Grace klinika vagy éppen a Ray Donovan. Aki esetleg ismeri ezeket, az most fölvonhatja a szemöldökét, ugyanis elég színes és széles palettán mozognak az írók, hiszen van itt komoly drámától kezdve szappanosabb tinisorozaton át kórházi történetig minden. A Quantico-t páran Shonda Rhimes-sorozataihoz hasonlították, ami attól függően bók vagy inkább negatív kritika, hogy kinek hogyan fekszenek a Botrányt is jegyző producernő munkái.

 A Quantico magyar változatát a Zaklatókhoz hasonlóan Balog Mihály rendezi, a főszereplőre pedig Bogdányi Titanillát választotta, akit idén jobbnál jobb karakterek magyar hangjaként hallhattunk már, és nagy szerencsénkre továbbra sem skatulyázzák be őt a szinkronrendezők. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Makay Andrea megint főbb szereplőnek kölcsönzi majd a hangját egy sorozatban, mert ahogy az utóbbi időben figyeltem a szereposztásokat, nem igen tűnt fel a neve nagy sajnálatomra sehol - pedig mennyire imádtam pár éve például a Gladesben is. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Quantico (Quantico)

Priyanka Chopra (Alex) - Bogdányi Titanilla
Jake McLaughlin (Ryan) - Horváth Illés
Aunjanue Ellis (Miranda) - Makay Andrea
Yasmine Al Massri (Nimah/Raina kettős szerep) - Sallai Nóra
Johanna Braddy (Shelby) - Bálizs Anett
Josh Hopkins (Liam) - Zöld Csaba
Tate Ellington (Simon) - Czető Roland
Graham Rogers (Caleb) - Előd Álmos

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Gyapjas Károly
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: AXN
A kép forrása: media.cf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása