Augusztusban indul a Zenebutik

2016. augusztus 02. - Jasinka Ádám

 A rendszerváltás előtti egyetlen hazai zenei műsor, a Zenebutik Juhász Előd műsorvezetésével húsz évig volt látható a köztelevízió képernyőjén, és 266 adás után 2002-ben köszönt el a nézőktől. Ilyen történelem után nem is csoda, hogy maga Juhász Előd és műsora, valamint annak címe több generációnak is ismerősen cseng, és talán nem véletlenül esett a TV2 Csoportnak sem erre a márkára a választása. A kábelportfólió-megújításuk újabb, szám szerint harmadik állomása az augusztus 15-én elstartoló Zenebutik TV lesz.

 A frissen induló tévéadónak és Juhász Előd műsorának nem nagyon lesz köze egymáshoz, csak a név azonos, illetve a tematika. A Zenebutik TV két műsorvezetője a Fresh formáció egykori énekesnője, Villányi Andi, valamint az Éden Hotel harmadik évadában feltűnt, és azóta több TV2-s produkcióban is szereplő Jabin Péter lesz. A Zenebutik az Izaura TV-hez hasonlóan egyelőre csak a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján lesz elérhető, és ahogyan az várható is egy ilyen zenei adótól, a különféle műfajú slágereké és klipeké lesz a főszerep a nap minden szakában.

zenebutik.jpg

A kép forrása: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása