Balatoni Nyár - Az élet napos oldala

2016. június 03. - Jasinka Ádám

 Ezzel a szlogennel indul június 13-án tíz hetes útjára a Duna TV nyaranta jelentkező napi műsora, a Balatoni Nyár, amely az Olimpia alatt, augusztus 19-én finálézik majd, azaz tényleg a legmelegebb hónapok egyik meghatározó saját gyártása lesz idén is. A tavalyi évvel ellentétben azonban nem délután, hanem ismét délelőttönként kerül adásba a műsor, amely 2016-ban már a hatodik évadát kezdi meg, rutinos műsorvezetőkkel és egy elsőbálozóval a megszokott Révfülöpi helyszínen.

 A műsor sajtótájékoztatóját sajnos nem Révfülöpön, hanem egy szerintem nem sokkal rosszabb helyszínen, a Kopaszi-gáton tartották. Itt mutatkozott be az egymást majd hetente váltó két műsorvezetőpár, valamint a Balaton idei séfje, aki a tavalyi szezonnal ellentétben nem Schemperger S. Roland, hanem Kovács Lázár lesz. Ő fogja majd a tévézőket megismertetni a klasszikus, vagy éppen kevésbé ismert, de a Balatonhoz sok szállal kötődő ételekkel, azok történetével és persze a hozzájuk legjobban illő borokkal, italokkal.

balatoninyarcsapat.jpg

 A Balatoni Nyár idei házigazdái nem lesznek ismeretlenek a nézők számára, ugyanis Kraszkó Zita már második nyarát tölti így "a magyar tengernél", míg partnere Harsányi Levente most harmadjára tér vissza a műsorvezetői székbe. Harsányinak egyébként elég húzós reggelei lesznek, hiszen Peller Mariannal és Szakál Mikivel viszi a Petőfi Rádió napindító műsorát, és - bár ez nem reggeli elfoglaltság - de ő a Magyarország, szeretlek! egyik csapatkapitánya, valamint két-három hetente a SzerencseSzombat egyik műsorvezetője is. Június 13-án reggel Kraszkó Zita és Harsányi Levente köszönti majd a tévézőket, a rá következő héten pedig Rátonyi Krisztina és Vida Péter várja majd a vendégeket. Vida Péter talán csak elsőre lehet ismeretlen, de aki jár a Thália Színházba, vagy hallgat Rádiókabarét, netán nézte a Fapadot vagy a Barátok köztöt az találkozhatott már vele, illetve jó pár helyen, köztük például a Volt egyszer két Németországban a hangját is hallhattuk.

 A Balatoni Nyárban idén adásról adásra megismerkedhetünk majd Balaton-parti településekkel, azok történelmével és híres szülötteivel. Idén is hallhatunk majd érdekes és kihagyhatatlan programokat a Balaton környékéről, és mivel már most foci EB és Olimpia lázban égnek a sportért rajongók, ezért számukra is érdemes lehet egyszer-egyszer a Duna TV-re kapcsolni délelőtt. Ugyanis a készítők egyik fő szándéka az, hogy még az Olimpia előtt bemutassák az összes olyan hazai sportolót, aki kvótát szerzett, azaz indulhat a nyári játékokon. Ezeken felül persze most is lesznek meghívott sztárvendégek és előadók, akikkel a különböző témákat vesézik majd ki.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: Balatoni Nyár Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása