Az RTL Klub keresztül húzhatja a TV2 terveit

2015. december 05. - Jasinka Ádám

 A szombat esti Fókuszban jelentette be az RTL Klub, hogy jövőre elindítanak egy olyan műsort, amelyben 4 és 14 év közötti gyermekek fogják megmutatni a tehetségüket. Akinek ismerős a koncepció, nem téved, ugyanis nem is olyan régen a TV2 jelentette be azt, hogy tavasszal Az ének iskolája egyfajta továbbfejlesztett változataként elindítanak egy olyan showműsort, melyre 5 és 16 év közötti gyermekek jelentkezését várják.

kicsioriasok.jpg

 Amíg a TV2 esetében nem tudni, hogy nemzetközi formátumot valósítanak-e meg vagy saját maguk fejlesztenek, addig az RTL Klub a bejelentés során elárulta, hogy megvették a Kicsi Óriások eredetijét, a Pequenos Gigantest és ennek a magyar verzióját készítik el jövőre. Sok más mellett az sem nyilvános, hogy melyik adó csapott le hamarabb erre az ötletre, a kimondottan gyerekekre szabott, nem csak énekes tehetségkutatóra, de kinézem, hogy egy a Sztárban sztárhoz hasonló dolog történt, azaz az RTL Klub megvette a formátum eredetijét, a TV2 lemaradt és ezért ők házi barkács módon elkészítik a saját változatukat. Lehet, hogy nem ez a helyzet, de az mindenképpen érdekes, hogy miért vállalna be az RTL Klub egy ilyen látványos, akár másolásnak is kikiáltható lépést, hacsak azért nem, mert nem szeretnének a TV2-nek még egy Sztárban sztárhoz hasonló sikerű showt odaengedni.

 Az RTL Klub műsorába 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várják, és ahogyan a TV2 showjával kapcsolatban, itt sincs semmilyen megkötés; lehet énekelni, táncolni és akár humorizálni is. A Kicsi Óriások premierje valószínűleg jövő ősszel lesz, ugyanis a formátum része egy nyári, felkészítő tábor, amin a jelentkezőket profi előadóművészek és televíziós szakemberek készítik fel a show-ra. A műsorban öt csapat versenyez majd egymással, melyek élén egy-egy mentor áll, a gyermekeket pedig egy a legjobb hazai szakemberekből álló tanári gárda fogja segíteni. A Kicsi Óriások háromfős zsűrije, a mentorok és a tanári kar is csupa jól ismert és kedvelt hazai sztárból áll majd.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása