Világpremierek a magyar FOX műsorán

2015. augusztus 28. - Jasinka Ádám

 Nagyon sok előnye van annak, ha egy külföldi tévécsatornának van magyar, helyi adója, hiszen így sokkal könnyebb úton jutnak el hozzánk is a premier tartalmak, amelyek bemutatására nem hogy fél évet, de hónapokat sem kell várnunk az amerikai premierrel egy időben történő magyar vetítés miatt. Az HBO ugyan már régóta alkalmazza ezt a módszert, de náluk javarészt feliratosak ezek a világpremierek, míg mondjuk az AXN-en, az AMC-n vagy a FOX-on szinte kivétel nélkül szinkronosak.

 A magyar kábelpiac szereplői közül, ha nem számítjuk az RTLII-t, akkor a Viasat jött ki először azzal, hogy mivel készülnek idén őszre, majd olvashattuk, hogy a Universal Channelre milyen újdonságok érkeznek, most pedig lehull a lepel a magyar FOX őszi, késő őszi premierjeiről is, melyek között szerintem mindenki meg fogja találni a maga kedvencét.

foxdavincidemonai.jpg

 A magyar FOX szerintem legjobban várt újdonsága a The Walking Dead hatodik évada lesz, amely világpremierként, a kinti amerikai vetítés utáni nap kerül adásba Magyarországon és még 124 országban. A kultikus zombisorozat új szezonja október 12-én, 21:50-kor debütál majd a FOX műsorán.

 Ezen felül érkezik a Da Vinci démonai befejező, harmadik évada is, amely az amerikai premier másnapján, október 25-én, 21:00-kor mutatkozik be hazánkban is. Ősszel a horror és thriller rajongói sem maradnak néznivaló nélkül a FOX-on, ugyanis az amerikai finálé után kezd majd a The Strain - A kór második szezonja, amely október 7-től, szerdánként este kilenckor lesz képernyőn.

foxempire.jpg

 Az ősz végén, novemberben debütál Az Álmosvölgy legendájának harmadik etapja, a sorozat pedig a megszokott helyén, hétfőnként szórakoztatja majd a nézőket az egyre hidegebb estéken. A hónap másik nagy dobása a legutóbbi amerikai tévés szezon legnagyobb nézettségi meglepetését szállító szériája, az Empire lesz. Azt nem tudni, hogy nálunk mennyire kaptak rá a nézők erre a zenés (de még milyen zenés!) drámára, de az Egyesült Államokban a 9,9 milliós premiert 17,62 milliós nézettségű finálé koronázta meg. A második szezon november 10-én debütál Magyarországon és olyan sztárok vendégszerepelnek többek között majd benne mint Mariah Carey, Kelly Rowland, Alicia Keys vagy Lenny Kravitz.

 Az Empire két főbb szereplőjét, a nagyszájú és remek dumájú Cookie-t, valamint a jólelkű Jamalt szinkronizáló színészekkel készült interjúkat a linkekre kattintva tudjátok elolvasni.

Forrás: FOX
A kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása