Újdonságokkal teli ősze lesz a VIASAT-nak

2015. augusztus 15. - Jasinka Ádám

 A Viasatra érkező újdonságokról és azok magyar szinkronjairól már korábban is beszámoltam, de mivel az őszi kínálat mindig érdekes és talán a reklámozóknak is a legfontosabb, érdemes az egyes adók kínálatáról egy-egy összegző cikkben beszámolni. A nagy bejelentések sorát az RTLII nyitotta és igencsak feladta a leckét a többi tévéadónak, majd tegnap lehullt a lepel a TV2 kora őszi műsorrendjéről is, most pedig elolvashatjátok, hogy mivel készül a Viasat az őszre.

viasatncisneworleans.jpg

 A Viasat3-on délutánonként és kora esténként továbbra is szitkomok lesznek adásban, csak az eddig megszokottól eltérően most két újdonságot is láthatnak majd a nézők. Az egyik a Két pasi - meg egy kicsi 11. évada, mely már a héten bemutatkozott, a másik pedig a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, amelynek második etapja augusztus 17-én, 19:05-kor debütál. A premier vígjátéksorozatok mellett a Jóbarátok és a Két pasi - meg egy kicsi régi epizódjai is képernyőn lesznek ősszel napi vetítéssel.

 A főműsoridőt filmek és sorozatok egyaránt színesítik majd. Hétfő esténként, a CSI: A helyszínelők váltásaként az NCIS: New Orleanst láthatják majd a nézők, mely a Viasat3-on mutatkozik be először magyar nyelven. A premier augusztus 24-én lesz és az évad végig dupla részekkel lesz adásban. Az NCIS: New Orleans magyar változatának szinkronrendezője Aprics László igazán különleges szereposztást hozott össze, ide kattintva elolvashatjátok a párosításokat.

viasatvikingek.jpg

 Keddenként, szerdánként és péntekenként filmeket adnak majd, csütörtökönként pedig A S.H.I.E.L.D. ügynökei második évada kerül képernyőre szeptember harmadikától. Sorozatok terén a Viasat6-on lesz még egy újdonság, mégpedig a Vikingek harmadik szezonja, amit dupla részekkel adnak majd. A premier szeptember 5-én lesz.

 A Viasat3-ra és a Viasat6-ra ezeken felül is érkeznek még premierek, többek között a Két pasi - meg egy kicsi befejező, 12. évada, illetve még számos újdonság, valamint az Észbontók című vetélkedő is visszatér, melynek az új részekben is Kovács Áron lesz a házigazdája.

Hétköznap:

14:10: CSI: A helyszínelők
15:10: CSI: A helyszínelők
16:05: NCIS: Los Angeles
17:05: NCIS: Los Angeles
18:05: Jóbarátok
18:35: Jóbarátok
19:05: Brooklyn 99 - Nemszázas körzet (2. évad)
19:35: Két pasi - meg egy kicsi (11. évad)
20:10: Két pasi - meg egy kicsi
20:35: Két pasi - meg egy kicsi

Hétfő:

21:00: NCIS: New Orleans (1. évad)
21:55: NCIS: New Orleans (1. évad)
22:50: film

Kedd:

21:00: film
22:55: NCIS: New Orleans (ism.)
23:50: NCIS: New Orleans (ism.)

Szerda:

21:00: film
23:00: film

Csütörtök:

21:00: A S.H.I.E.L.D. ügynökei (2. évad)
22:00: A S.H.I.E.L.D. ügynökei (2. évad)
22:55: film

Péntek:

21:00: film
23:00: film

Forrás: VIASAT
A képek forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása