Ők lesznek Az Árnyak című sorozat magyar hangjai

2015. augusztus 07. - Jasinka Ádám

 A magyar HBO eddig sem csak az amerikai és angol sorozatos és filmes piacról válogatott, hiszen láthattuk náluk az olasz Gomorrát, a lengyel A falkát (Wataha) és a cseh Olthatatlant (Burning Bush) is, most viszont a szomszédunkból, Romániából érkezik a helyi HBO saját gyártású sorozata, Az Árnyak (Umbre).

azarnyakszinkron.jpg

 A sorozat főszereplője Relu Oncescu látszólag egyszerű bukaresti taxis, boldog családdal, feleséggel és két gyerekkel. Valójában azonban kettős életet él, mivel "másodállásban" ő a Kapitány névre hallgató helyi genszter behajtója. Mindezt olyan ügyesen csinálja, hogy sem a családja, sem a maffia nem tud róla. Ralu mindent kézben tart addig, míg véletlenül meg nem öl valakit. Ezután megpróbálja a háta mögött hagyni alvilági életét, de nem találja a kiutat. A hazugságok egyre csak fojtogatják és a sötét titkai sorra napvilágra kerülnek. Az Árnyak nyolc, egyenként háromnegyed órás epizódokból álló évadának bemutatója augusztus 11-én lesz az HBO-n.

 A főszereplőt alakító Serban Pavlut a keménykező és nem egyszer alvilági karaktereket is mesterien hozó Kőszegi Ákos szinkronizálja, de átfutva a magyar hangok listáját, azt kell mondjam, igényes szinkron lesz ez. A stáblistáért köszönet az HBO-nak!

Az Árnyak (Umbre)

Serban Pavlu - Kőszegi Ákos
Dorel Visan - Cs. Németh Lajos
Gabriel Huian - Gacsal Ádám
Madalina Craiu - Bogdányi Titanilla
Dan Hurduc - Boldog Gábor
Andi Vasluianu - Sarádi Zsolt
Maria Obretin - Soleczki Janka
Sorin Cocis - Törköly Levente
Stefan Velniciuc - Melis Gábor
Doru Ana - Barbinek Péter
Andreea Vasile - Nemes Takách Kata
Diana Cavallioti - Mezei Kitty
Gabriel Spahiu - Katona Zoltán
Sergiu Costache - Horváth-Töreki Gergely
Costica Barbulescu - Forgács Gábor
További magyar hangok: Molnár Zsuzsanna, Berzsenyi Zoltán, Galambos Péter, Láng Balázs, Sági Tímea, Kajtár Róbert, Uri István, Fabó Györgyi, Kapácsy Miklós, Papucsek Vilmos, Orosz István, Szórádi Erika, Bordás János, Varga T. József, Kiss Erika, Bogdán Gergő

Magyar szöveg: Papp Kinga
Hangmérnök: Simkó Ferenc
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Lengyel László
Stúdió: Mafilm Audio

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása