Itt vannak Az én bűnöm című sorozat magyar hangjai

2015. június 17. - Jasinka Ádám

 A TV2 ismét egy újabb telenovellával bővíti a kínálatát és nem is akármilyen újdonságot fog bemutatni. Úgy látszik nem csak külföldön, hanem nálunk is imádják a nézők Maite Perronit és azokat a sorozatokat, amikben szerepel, elég csak az Árva angyalra, a Marichuy-ra vagy A Macskára gondolni. A mostani premier azonban nem a legújabb sorozata, hanem egy régebbi, Magyarországon még le nem adott telenovella, a Mi Pecado, azaz Az én bűnöm lesz.

azenbunomszinkron.jpg

 A 2009-ben bemutatott sorozat érdekessége, hogy az egyik férfi főszerepet az az Eugenio Siller alakítja, aki egy másik telenovellában, a TV2-n jelenleg is látható Emlékezz, Reiná!-ban szintén központi figurát játszik. A telenovellák szinkronjai elég következetesek, így nem meglepő, hogy Maite Perroni Molnár Ilona, Eugenio Siller pedig Dévai Balázs hangján szólal majd meg. Az pedig külön érdekesség, mi több, ínyencség, hogy Az én bűnöm szinkronrendezője a főszereplő színésznő magyar hangja, Molnár Ilona.

Az én bűnöm (Mi Pecado)

Maite Perroni - Molnár Ilona
Eugenio Siller - Dévai Balázs
Daniela Castro - Szórádi Erika
Roberto Blandón - Holl Nándor
Fransisco Gattorno - Sótonyi Gábor
Sabine Moussier - Kiss Virág
Sergio Goyri - Koncz István
Armando Araiza - Bor László
Jessica Coch - Mezey Kitti
Aldo Gallardo - Joó Gábor
Tina Romero - Kocsis Mariann
Antonio Medellín - Barbinek Péter
María Prado - Némedi Mari

Szinkronrendező: Molnár Ilona
Dramaturg: Bérczi Kriszta, Dömötör Éva, Albert Magdi
Stúdió: Subway

A kép forrása: hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása