Tim Allen vígjátéksorozata és premierek özöne érkezik a Film Caféra

2015. április 28. - Jasinka Ádám

 A Film Café ugyan mutatott be mostanában is jó pár újdonságot, de igazán húzó sorozatot szerintem eddig nem sikerült beszerezniük. Nem mondom, hogy ez, a magyar premierjét nagyon régóta váró sorozat az lehet, de mindenképpen húznak egy olyat, amit már régen meg kellett volna valamelyik magyar tévéadónak. A Film Caféra ugyanis érkezik, ráadásul napi vetítésben a Last Man Standing című szitkom, aminek Tim Allen a főszereplője és ez az a sorozat, amivel a színész hosszú kihagyás után visszatért a tévézésbe.

apacsakegyvansorozat.jpg

 A régi szitkomok kedvelői emlékezhetnek a Házi barkács című sorozatra, ahol egy nagyon lelkes, ám ügyetlen, barkácsműsort vezető tévésztárt alakított a humoros színész. Az Apa csak egy van magyar címet kapó sorozatban egy vadászfelszerelést árusító üzlet alkalmazottja lesz és a Házi barkácsban látott figurájához nagyon hasonló szereplőt játszik itt is. A sorozatnak május tizennyolcadikán lesz adásban az első része.

 A Film Café-nál viszont nem állnak meg ennyinél és érkezik egy friss sorozat is, mégpedig a Marry Me, aminek tizennégy része készült el eddig és várhatóan az alacsony nézettség miatt nem lesz folytatása. A történet középpontjában egy fiatal, egymással boldogságban élő pár áll, akik olyan régóta vannak már együtt, hogy bizony el jött az ideje a lánykérésnek, viszont ez kicsit felborítja az eddig megszokott életüket. A Ketten jegyben első részét május huszonkettedikén láthatjátok.

 A szitkomok mellett érkezik egy dráma is, méghozzá egy boszorkányos sorozat, a Witches of East End. A Született boszorkányok című sorozatból két évad, összesen huszonhárom epizód készült és a középpontban egy olyan anya-lánya páros áll, akik nyugodt életüket élik egy tengerparti kisvárosban, ám amikor egy dúsgazdag férfi megkéri a lány kezét olyan események sora indul be, amiben kiderül, hogy ez az anya-lánya páros boszorkányok leszármazottja. A Született boszorkányok első része május tizennyolcadikán kerül adásba.

A kép forrása: moviepilot.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása