Ismert szinkronos váltja Gesztesi Károlyt a TV2 sorozatában

2015. március 25. - Jasinka Ádám

 Az elmúlt napokban jó pár cikk megjelent az interneten és a bulvármédiában, amik kész tényként kezelték, hogy a TV2 napi sorozatából távozik az egyik legismertebb szereplő, Gesztesi Károly. A bulváros részével én nem is foglalkoznék annyira, aki szeretné a pletykákat, esetleges információkat elolvasni, az pár kattintással meg is találhatja az ezzel foglalkozó írásokat. Azzal viszont, hogy Gesztesi Károly nem forgat többet a már felvett epizódjain kívül előállt az a furcsa helyzet, hogy a karakterének utolsó jelenteit egy másik színésznek kell eljátszania. Az már más kérdés, hogy kiírták volna akkor is a történetből ezt a szereplőt, ha nem jön közbe valami, ami a színész és a sorozat válásához vezetett.

barbinekpetertv2.jpg

 A Füredi Attilát alakító Gesztesi Károlyt április tizenhatodikán láthatják utoljára a sorozatban a nézők, utána a helyét a színházból és szinkronokból is ismert Barbinek Péter veszi át, aki viszont csak két hetet fog együtt dolgozni a stábbal. A színész hangját többek között olyan sorozatokban hallhatjuk, mint a Modern család (HBO-s változat), a Gyilkos elmék vagy a Kemény motorosok, de ő a bejáratott magyar hangja Christopher Walken-nek is. A TV2 saját gyártású, napi sorozatának szereplői között egyébként elég sok a szinkronos, elég csak Pikali Gerdára, Bozsó Péterre, Dányi Krisztiánra vagy éppen Cs. Németh Lajosra gondolni, akik mind a népszerű magyar hangok közé tartoznak.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása