Itt vannak A fehér királyné című sorozat magyar hangjai

2015. március 20. - Jasinka Ádám

 Az AXN az elmúlt hónapokban premiert premierre halmozott és nem csak új részeket mutatott be egy-egy már jól ismert és népszerű sorozatból, de sok újdonságot is műsorára tűzött. Az egyik ilyen az AXN White-on adásba kerülő A fehér királyné című brit sorozat, ami Philippa Gregory történelmi regénysorozatának első három részének cselekményeit dolgozza fel. Az írónő könyvei magyar fordításban is megjelentek, ez pedig azért is jó hír, mivel a sorozatból tíz epizód, azaz csak egy évad készült, így aki a történet folytatására kíváncsi, annak az olvasást kell választania. Ami viszont nem biztos, hogy olyan nagy csapás, nem?

afeherkiralyneszink.jpg

 Az AXN White viszont a rövid évad ellenére is bemutatta A fehér királynét, amihez a mostanában egyre több új sorozatot (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Titkok és hazugságok) kapó Dezsőffy Rajz Katalin készítette a magyar változatot. A főszereplőt, Erzsébetet az a Füredi Nikolett szinkronizálja, akit nem is olyan régen a Barátok közt című sorozatban is láthattunk, illetve ő énekli a Jégvarázs című film legismertebb betétdalának magyar verzióját. A szinkronhangok listáját átpörgetve érdekes volt olvasni olyan színészek neveit is, akik nem nagyon szoktak sorozatokban vagy úgy általában szinkronizálni vagy azért mert inkább színházi, filmes színészek vagy azért, mert az utóbbi időben valamiért nem kerültek a mikrofon közelébe, ez pedig mindig különlegessé tudja tenni a szinkronokat. A fehér királyné című sorozat magyar hangjait a tovább mögött találjátok.

A fehér királyné (The White Queen)

Rebecca Ferguson - Füredi Nikolett
Max Irons - Farkas Dénes
Faye Marsay - Andruskó Marcella
Aneurin Barnard - Böröndi Bence
James Frain - Kárpáti Levente
Janet McTeer - Kovács Nóra
David Oakes - Czető Roland
Eleanor Tomlinson - Trokán Nóra
Juliet Aubrey - Bertalan Ágnes
Caroline Goodall - Kubik Anna
Sonny Ashbourne Serkis - Bogdán Gergő
Freya Mavor - Molnár Ilona
Amanda Hale - Tarr Judit
Veerle Baetens - Csere Ágnes
Joey Batey - Gacsal Ádám
Michael Marcus - Gesztesi Máté
Oscar Kennedy - Straub Martin
Tom McKay - Hamvas Dániel
Frances Tomelty - Halász Aranka
Michael Maloney - Fazekas István
Ben Lamb - Molnár Áron
Hugh Mitchell - Kovács Lehel
Rupert Young - Bozsó Péter
Robert Pugh - Borbiczki Ferenc
Rupert Graves - Galbenisz Tomasz
Shaun Dooley - Albert Péter
Arthur Darvill - Horváth Illés
Emily Berrington - Pikali Gerda
További magyar hangok: Baráth István, Csuha Borbála, Czető Zsanett, Fehér Péter, Fehér Tibor, Forró István, Gardi Tamás, Györke Laura, Ifj. Boldog Gábor, Karácsonyi Zoltán, Laudon Andrea, Marofka Mátyás, Nagy Dániel Viktor, Pál Dániel, Papp János, Penke Bence, Petridisz Hrisztosz, Rajkai Zoltán, Réti Szilvia, Rétfalvi Tamás, Sciviero Seany, Solymosi Máté, Stern Dániel, Straub Norbert, Szabó Éva, Szűcs Anna Viola, Timon Barnabás, Jakab Márk

Főcímfelolvasó: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Dudik Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: AXN
A kép forrása: theguardian.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása