Szinkronos és Munkaügyekes is táncol az RTL Klub műsorában

2014. március 19. - Jasinka Ádám

 Ez jó, nem? Mármint, hogy nem a klasszikus értelemben vett celebek fognak versenyzni a műsorban. Oké, Szinetár Dóra is-is, de mégse ő jutna először eszembe, ha asszociálni kellene egy magyar celebritásra. Az RTL Klub rendkívül ügyes alcímet (A nagy félrelépés) adott az ötödik szezonját taposó táncos műsorának, amit Ördög Nóra fog vezetni, a zsűrit pedig Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Jáksó László és Csonka András alkotja.

szel.jpg

 A versenyzők az idei évadban különlegesek lesznek, ugyanis a való életben is párt alkotó párok fognak egymás ellen megmérettetni. A műsor lebonyolítása is érdekes lesz, hiszen nem lesznek kiesők, csak epizódgyőztesek (igen, kicsit hasonló, mint Az ének iskolája). A versenyzők maguk pedig még érdekesebbek, hiszen az eddig bejelentett párok között nincs RTL Klub-os arc. A versenyzőket és a profi táncpartnerüket a tovább mögött találjátok. FRISSÍTVE

Premier: RTL Klub: Szombat esti láz - A nagy félrelépés 5x01 04.05.

Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor
Heilig Gábor és Südi Iringó
Szinetár Dóra és Angyal András
Makranczi Zalán (szinkron; Archer, Az Álmosvölgy legendája) és Práger Kitty
Rezes Judit (Munkaügyek; Imola) és Lehoczky György
Szabó Győző (Szombat esti láz, Beugró, Barátok közt) és Karcagi Dalma
Máté Krisztina és Orosz József
Bárdos András és Molnár Andrea

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása