The Blacklist - ajánló

2013. május 13. - Jasinka Ádám

 Az NBC-től az egyik legérdekesebb sorozat a The Blacklist. Mindenképpen jónak tűnik. A főszereplő James Spader, az egyik kedvenc színészem, úgyhogy ezzel gond nem lehet. A történetben is vannak lehetőségek, el lehet indul több felé, az ajánló alapján pedig nem klisé munka.

theblacklist.PNG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.05.13. 10:45:48

Ebből látszik, ennyire nehéz valamit mozgókép nélkül megítélni. Még ha tudjuk is, hogy trailernek pont az a dolga, hogy eladja a produkciót, tehát "kötelező" módon felnagyít, eltakar, manipulál. Ígéretesnek tűnik, viszont csapdába is zárta az NBC. Ha rosszul fogja megtartani a nézőket a Voice után, akkor úgy kivágja a műsorrendből 3-4 rész után, mint annak a rendje..

Jasinka Ádám 2013.05.13. 11:07:06

@Flankerr: Nekem ajánló nélkül is tetszett, mondjuk kellett hozzá James Spader, de az ajánlót látva jobban tetszik. A főszereplő nő kemény és nem az a szokásos arca van, kicsit ellenszenves is, szóval vannak jó dolgok benne.
süti beállítások módosítása