Berendelések 3.: NBC

2013. május 10. - Jasinka Ádám

 Az NBC szezonja érdekes. A The Voice szinte egyértelmű siker, míg a sorozatai között nem sok jót sikerült berendelni. A Revolution nézettsége csökken, úgy hogy a csatorna legnézettebb műsora utáni idősávot kapta meg. A drámái közül a Chicago Fire az, ami stabil nézettséget ér el. Az új szitkomok közül kaszát kapott a Guys With Kids, a 1600 Penn, a drámák közül pedig a Deception. A Go On és a The New Normal kérdéses, mivel előbbit a főszereplő, utóbbit a készítő miatt is érdemes lenne képernyőre tűzni új évaddal. A csatorna berendelte a Grimm, a Law & Order: SVU, a Parenthood, a Chicago Fire, a Revolution és a Parks and Recreation új évadát. Az új sorozatok közül eddig négy szitkomot és kettő drámát rendelt be a csatorna.

crisis.jpg

Crisis

Történet: Washingtoni titkosügynök belebotlik egy olyan összeesküvésbe, amiben vállalati vezetőktől az elnökig mindenki benne van.
Szereplők: Dermot Mulroney, Max Martini, Gillian Anderson, Rachel Taylor, Stevie Lynn Jones, Halston Sage, Lance Gross, Joshua Erenberg, Max Schneider, Michael Beach, James Lafferty
Stáb: Rand Ravich (író, executive producer), Far Shariat (ex.p.)
Stúdió: 20th Television

Várható magyar csatorna: RTL Klub

believe.jpg

Believe

Történet: A sorozat egy különleges képességű lányról és egy börtönből szabadult férfiról szól, aki megpróbálja megvédeni a lány az őt üldözőktől.
Szereplők: Jake McLaughlin, Kyle MacLachan, Delroy Lindo, Sienna Guillory, Jamie Chung, Johnny Sequoyah, Arian Moayed
Stáb: Alfonso Cuaron (író, ex.p.), Mark Friedman (író, ex.p.), J.J. Abrams (ex.p.), Bryan Burk (ex.p.)
Stúdió: Warner Bros. Television, Bad Robot

Várható magyar csatorna: RTL Klub

about_a_boy.jpg

About a Boy

Történet: A sorozat Nick Hornby regénye és a belőle készült 2002-es Hugh Grant-es film feldolgozása, aminek a középpontjában egy éretlen agglegény férfi és egy, a szomszédságába költöző édesanyának és fiának a kapcsolata áll.
Szereplők: David Walton, Minnie Driver, Benjamin Stockham, Anjelah N. Johnson, Leslie Bibb (vendégszereplő), Al Madrigal
Stáb: Jason Katism (író, ex.p.), Tim Bevan (ex.p.), Eric Fellner (ex.p.), Jane Rosenthal (ex.p.), Robert DeNiro (ex.p.), Jon Favreau (rendező)
Stúdió: Universal Television, True Jack Productions, Working Title Productions, Tribeca Prodcutions
(egykamerás)

Várható magyar csatorna: TV2

Sean Saves the World

Történet: A sorozat középpontjában egy férfi, akinek ki kell találnia, hogyan nevelje fel tizennégy éves lányát, miközben trükköznie kell a temperamentumos új főnökével.
Szereplők: Sean Hayes, Thomas Lennon, Echo Kellum, Linda Lavin, Lindsay Sloane, Samantha Isler, Vik Sahay (vendégszereplő)
Stáb: Victor Fresco (író, ex.p.), Sean Hayes (ex.p.), Todd Milliner (ex.p.), Jim Burrows (rendező)
Stúdió: Universal Television, Hazy Mills
(többkamerás)

Várható magyar csatorna: TV2

The Family Guide

Történet: A sorozat egy fiúról szól, aki látja, amint istenített vak apja és éretlen, újra serdülő korban levő anyja a válás után újra közel kerülnek egymáshoz.
Szereplők: Parkes Posey, J.K. Simmons, Harold Perrineau, Eli Baker, Ava Deluca-Verley, Lance Lim
Stáb: DJ Nash (író, ex.p.), Jason Bateman (ex.p.), Jim Garavante (ex.p.), David Schwimmer (rendező)
Stúdió: Universal Television, Aggregate Films
(egykamerás)

Várható magyar csatorna: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása