Hacktion Újratöltve – Társas Játék

2013. május 07. - Jasinka Ádám

 Lakás cross-over. Magyar gyártású sorozatoknál gyakori, hogy egy sorozat ott forgat, ahol egy másik. Ez csak azért sem annyira érdekes, mivel nem sok saját gyártású sorozat van, ezért igény sincs a díszlet lakásokra és Budapest, mint helyszín eléggé használt. Az m1 nyomozós sorozata, a Hacktion Újratöltve és az HBO szappan operája, a Társas Játék nem csak a lakásban közösködött.

vlcsnap-2013-05-07-18h47m37s82.png

 Az aktuális epizódban az egyik vendégszereplő Simon Kornél volt, aki egy híres színészt alakított, akibe egy nő fanatikusan rajong és az esküvőjüket is megtervezte. Viszont féltékeny lesz, mikor szerelmét egy másik nővel is összehozzák. Ekkor a hölgy felkerekedik és ellátogat a bulvárlap címoldalán látott színésznőhöz, hogy „számon kérje”. Az érdekesség pedig az, hogy a nő abban a lakásban lakik, amiben a Társas Játékban is laktak.

vlcsnap-2013-05-07-18h38m46s171.png

 Akkor ne menjünk el amellett sem, hogy Simon Kornél a Társas Játék egyik főszereplője. Az pedig csak külön érdekesség, hogy az HBO-s sorozatban a lakásban Simon Kornél igazi szerelme lakik, ahogyan az m1-es szériában is. Valamint mind a két karakternek van egy bolond ismerőse, egyszer egy dilis, féltékeny barátnő, másszor pedig egy fanatikus rajongó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása