Az ének iskolája - az új énekes reality

2013. április 01. - Jasinka Ádám

 A TV2 a The Voice után és a Megasztár helyett indít egy könnyedebb, nem a bulvár faktorra erősítő reality műsort, Az ének iskoláját. A műsorban gyerekek mérik össze énektudásukat, a felkészülésben pedig a zsűriben szereplő énekesek segítenek, akik a műsorban versenyező gyerekek tanárai lesznek, míg a műsorvezető, Friderikusz Sándor az osztályfőnök lesz.

 A műsor zsűrijét Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor alkotja, ők segítik a tizenhat gyereket. A műsorban egyik versenyző sem esik ki. "Az Ének iskolája 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad."

 A műsor premierje: április 20.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása