Heves vita lett Nagy Feró elszólásából

2012. november 06. - Jasinka Ádám

 Az X-faktor mentora a negyedik élő adás párbajában, mikor értékelte Lass Bea produkcióját ezt mondta: "Elhoztál ide valami vacak Neoton-dalt, vagy legalábbis úgy éreztem, hogy ez az. Nem volt túl jó!". A Neoton Familiát Nagy Feró a műsor alatt kétszer is emlegette. A Neoton Familiától pedig jött is a válasz az X-faktor mentoroának kijelentésére.


 Végvári Ádám, az együttes tagja ezt írta Facebook oldalán: "Feró! Mindig tudtam, hogy büdös bunkó vagy... Hogy pénzért eladtad a lelkedet, a te bajod. Majd egyszer írj egy ilyen csodás dalt. Fogalmad sincs róla, miről szól a Vadvirág. Nem ér föl idáig az értelmed!".

 Nagy Feró a Blikknek nyilatkozva elmondta, meglepte zenésztársa kijelentése és reagált is az elhangzottakra: "Ki az az Ádám? Ádám és Éva a paradicsomból? Onnan mer kiszólni? Onnan mer bárkit is leszólni az, aki kegyence volt a múlt rendszernek? Örüljön, hogy nem lett még fegyenc! Ősi mitológiával pedig nem foglalkozom".

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vegvari-szerint-fero-egy-budos-bunko-2117977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása