Máté Krisztina oknyomozni fog az RTL2-n?

2012. július 21. - Jasinka Ádám

 Tegnap előtt olvashattuk, hogy Máté Krisztina a TV2 egykori híradósa és egyéb bűntényes műsorainak vezetője felbukkant az RTL Klub székházában. A TV2-től 2009-ben elvált televíziós házaspár; Máté Krisztina és Bárdos András most nem együtt fog visszatérni a képernyőre, nagyon úgy néz ki.

 A korábbi hírek arról szóltak, hogy Máté Krisztina benn volt az RTL-nél, greenbox technika előtt felmondott egy szöveget és meglátogatta régi ismerősét, Kolosi Péter-t. Mivel ilyen dolgokat nem nagyon lehet titokban tartani, és mint tudjuk a pletyka a legjobb reklám, hamar ki is derült; az ex-TV2-s benn járt a konkurenciánál. A kérdés pedig az volt, melyik RTL-es műsorban kap helyet. Nagy valószínűséggel, gondoltuk, valamelyik hírműsorban.

 Nem. Senkinek se jutott eszébe, vagyis a cikkírók nem írtak róla, hogy van/lesz egy másik RTL-es csatorna, az RTL2. Ami bennfentesek elmondása szerint nem kis utódcsatorna lesz. Olyan kaliberű lesz, mint a nagy RTL Klub. Elfelejthetjük az egész napi sorozatokat, vagy egész napi filmeket, mint a Cool, vagy a Film+ esetében.

 Máté Krisztina a TV2-nél nem csak a hírműsorokban vett részt, hanem az oknyomozó, bűnügyi műsorok vezetője volt. És itt jön az érdekesség. Mivel az RTL2 a TV2 ellenfele akar lenni, azaz még nézőket elvenni a TV2-től, ugyanis az RTL Klub - TV2 párharcában az utóbbi, mondjuk 5 évben az RTL Klub a nyertes, most viszont egy újabb ellenfelet fog kapni, nem is akármilyet. Persze lesz SuperTV2 is, ami a TV2 VIP csatornája lesz elvileg, szintén jó, új műsorokkal, de szokás szerint titkolóznak, hagyjuk is.

 Az RTL2 október elsején indul és nem kisebb nevekkel. Összegezzünk kicsit; újraindul a Szombat Esti Láz celebtáncos reality, ami nagyon kedvelt műsor, vélhetően Stohl András is visszatér vele, de ez nagyon képlékeny, akkor az anyacsatornán eleinte nagyon szép, később közepes számokat hozó, szerintem tökéletes választás Legyen Ön is Milliomos Friderikusz Sándorral is az RTL2 repertoárjában lesz. De itt kerül képernyőre a 2012-ben felvett I love Gjoni párkereső reality is. Találgatások szerint ide kerül a ValóVilág 6 is, és ki tudja, de a Vacsoracsata is feltűnhet itt. Na és persze iode kapcsolódik Máté Kriszta, aki ha lesz az RTL2-n Híradó, akkor annak is lehet a műsorvezetője, vagy egy új oknyomozó műsorénak.

BorsOnline

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása