Legyen Ön is Milliomos!

2011. november 19. - Jasinka Ádám

Szeptember-Augusztus környékén már felröppentek olyan pletykák miszerint Vágó István, aki az RTL Klub 2000-ben indult műveltségi vetélkedőjének házigazdája és kultuszalakja volt újra visszatér, egy kis TV2-ős kalandozás után az RTL-hez és ez a Legyen Ön is Milliomos (amely Magyarország legsikeresebb vetélkedője és megközelítőleg 9 évig, több mint 1200 adást élt meg).

A hazai televíziózás rengeteg kvízműsorral próbálkozott, ilyen volt a TV2 által kezdetben Gundel Takács Gáborral adott Áll az Alku, amit később felújítottak, majd le is vették, volt a Vágó Istvános Párbaj, ami szintén nem élt meg hosszú időt és a rövid életű 40 milliós játszma is bukásnak tekinthető. Az RTL Klub sugározta a Legyen Ön is Milliomos mellett a Pókerarc című vetélkedőt, amiben Vágó István és Sebestyén Balázs voltak a műsorvezetők (ez a műsorvezetői megoldás előrevetített S. Balázs további ilyesfajta műsorokban való részvételét) és elég szépen hozott 2M-os nézettséggel, a Széf eleinte szintén 2M-os nézőszámmal futott, de mára épphogy 1M fölé tud menni, már amikor adják. A másik, hogy az RTL az Egy perc és Nyersz! című (inkább ügyességi) vetélkedőt is bespájzolt, de ez még nem került adásba. És persze vetélkedő gyanánt ott van még a Szerencsekerék, ami az M1 után a TV2-re került, majd onnan is el, és idén a Story4 támasztotta fel, a csatorna keretei között jó nézőszámmal futva.

Az idei év kétségtelenül egyik legjobb vetélkedője az M1, megújulásának egyik fő motorja a napi Maradj Talpon!, melyet Gundel Takács Gábor vezényel nagy sikerrel és folyamatosan növekvő nézettséggel.

Az már biztos, hogy lesz Legyen Ön is Milliomos!. De, hogy a kérdéses létre jön-e vagy sem RTL2-re kerül, vagy az anyacsatornára, még nem dőlt el. A műsorvezető is kérdéses, bár egyértelmű lenne Vágó István, mivel mégis csak az ő neve forrott egybe ezzel a műsorral.

Összegezve, lesz Legyen Ön is Milliomos!, 2012-ben de hogy kivel az még jó kérdés...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása