Három fontos szereplő is új magyar hangot kap a Supergirl új évadában

2018. június 14. - Jasinka Ádám

Két évvel ezelőtt debütált hazánkban a Supergirl. A képregények alapján készített sorozat második évadát hosszabb szünet után idén június közepén folytatták, ám már nem a VIASAT3, hanem a Sony Max műsorán látható. A szezon befejező epizódja után másnap, június 26-án pedig elindul a Supergirl legújabb, harmadik évfolyama, mely napi vetítéssel, hétköznap esténként kerül adásba.

harmasosztas_supergirl_hangcsere.jpg

Az új évadban három fontos szereplő is új magyar hangon szólal majd meg. A Jeremy Jordan alakította Winn szinkronhangja Molnár Áron helyett Márkus Sándor lesz. Supergirl édesanyját, Alura Zor-Elt a folytatásban már nem Laura Benanti, hanem Erica Durance alakítja, a hangját pedig nem Horváth Lili, hanem Bognár Gyöngyvér kölcsönzi majd. A Floriana Lima által játszott Maggie Sawyer a harmadik etapban visszatérő szereplőként lesz csak jelen, Farkasházi Rékától Majsai-Nyilas Tünde veszi át a karakter szinkronizálását.

Mint azt a tévécsatorna sajtóosztályától megtudtuk, ezekre a cserékre elérhetőségi problémák miatt volt szükség.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása