Három hét alatt 6 premierrel készül az egyik magyar csatornacsalád

2018. június 06. - Jasinka Ádám

Júniusban elstartol a sportrajongók egyik legjobban várt eseménye, a labdarúgó-világbajnokság. A mérkőzéseket nagy érdeklődés övezi mindig, vélhetően ez így lesz most is, nem csoda hogy a tévéadók zöme megpróbálja premier tartalmaival elkerülni a közvetítéseket. Azonban a nyári uborkaszezonban sem maradunk néznivaló nélkül.

sony_premierek_2018nyar_4.jpg

A Sony Pictures Television által működtetett tévéadók (VIASAT3 és VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel) több kedvelt sorozatát is új részekkel folytatja három héten belül. Ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis lesz, ami minden hétköznap jelentkezik, és lesz amiből egy nap négy új epizódot is képernyőre tűznek.

A sort a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet nyitja, melyből az ötödik évadot indítja a cégcsoport vadonatúj helyen, ugyanis a VIASAT3 és VIASAT6 után a Sony Movie Channelen lesz látható ez a rendőrös komédia. A premier június 10-én, vasárnap 8.20-kor lesz dupla résszel, a folytatás azonban június 16-án, szombat reggel érkezik, és itt is lesz látható heti négy új epizóddal. Az évad így nagyon hamar, pár hét alatt véget ér.

sony_premierek_2018nyar_2.jpgFotó: Sony

Június 12-én érkezik a Supergirl második évadának tizenharmadik része a Sony Max-ra. A szuperhősös drámasorozat második évfolyama tavaly nyáron dupla résszel volt látható a VIASAT3-on, viszont pár hét után lekerült műsorról és csak most, közel egy év után folytatódik. Az új részek hétköznap esténként, 21 órakor kezdődnek, és június 26-án elindul a Supergirl új, harmadik évada, mely szintén minden hétköznap adásban lesz.

A harmadik premier a Profilozók nyolcadik évada lesz, mely június 17-én, vasárnap 00:15-kor debütál az AXN-en. Mivel a sorozat a tévéadó szombat esti filmjei után kerül adásba, így folyamatosan változik a kezdési időpontja. A premiert követő héttől dupla részekkel vetítik a Profilozókat, mely június 23-án 23.40-kor, június 30-án pedig 22.50-kor kezdődik majd. A francia krimi ezen szezonja 10 részből áll, így ezt is hamar leadja majd a tévéadó.

sony_premierek_2018nyar_3.jpgFotó: Sony

Június 18-án startol a VIASAT3-on 21 órakor az Időutazók című akció-kalandsorozat második évada. Az Időutazók tavaly tavasszal indult a tévéadón, és csak a rajongóinak köszönheti, hogy elkészülhetett a folytatás, ugyanis az amerikai csatorna, az NBC a rossz nézettség miatt elkaszálta a produkciót. A második szezon emiatt rövidebb is, mindössze csak 10 rész.

A Szeplőtelen Jane új részekkel egy új csatornán folytatódik. A sorozat idén év elején debütált a VIASAT3-on, és minden hétköznap 18 órakor volt látható. A második évad azonban új időpontban, 15:00-kor indult, de két rész után vasárnap délelőttre, 10 óra 50 perces kezdésre pakolták, és itt is került képernyőre a szezon dupla részekkel. A harmadik, idehaza még nem vetített évfolyam június 22-én, 19:00-kor indul a Sony Maxon és minden hétköznap látható lesz.

sony_premierek_2018nyar_1.jpgFotó: Sony

A júniusi premierek sorát a MacGyver zárja. Az akciósorozatból június 24-én 16:20-kor kerül képernyőre az AXN-en az első évad fináléja, melyet követően, 17 óra 20 perckor elindul az új etap első epizódja. A MacGyver folytatása dupla részekkel érkezik majd vasárnap késő délutánonként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása