Új részek készülnek a Korhatáros szerelemből is

2018. május 09. - Jasinka Ádám

Az elmúlt években egyre több hazai sorozatot láthattak a magyar nézők. Ezek a produkciók pedig rendre nézettebbek is a tévéadók külföldi szériáinál, így nem meglepő, hogy nem csak folytatódnak a sikeres műsorok, hanem még újabbak is indulnak.

Kovács Patrícia és Kovács Tamás (fotó: TV2)

A TV2 tavaly vágott bele egy saját gyártású, fikciós, új részekkel hetente jelentkező sorozat elkészítésébe, mely 2017 decemberében mutatkozhatott be a tévéadón. A Korhatáros szerelem című romantikus vígjátéksorozat az új-zélandi Step Dave hazai adaptációja, és úgy tűnik, továbbra is megéri ez az irányvonal, mivel a Társas játék, a Terápia, az Aranyélet, a Válótársak és A mi kis falunk után ez a remake is megkapta a második évados berendelést.

A hírt hivatalosan május 8-án jelentette be a TV2. A sorozat első évada 13 részes volt és szombat esténként vetítették a TV2-n. Arról egyelőre nem tudni még semmit, hogy a folytatás mikor lesz látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása