Most már biztos, folytatódik A mi kis falunk!

2018. május 08. - Jasinka Ádám

Tavaly év elején indult az RTL Klubon A mi kis falunk, amely egy csapásra az ország legnézettebb tévésorozata lett. Sokak örömére idén februárban megérkezett a széria második évada, mely már nem csütörtök, hanem szombat esténként volt látható, és a nézettsége felülmúlta a roppant sikeres első évfolyamét is.

amikisfalunk_harmadik_evad_bejelentes.jpg

Ezeket az eredményeket látva talán nem is volt kérdés, hogy tovább folytatódik-e A mi kis falunk. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója az index.hu-nak adott interjújában bejelentette, hogy biztosan elkészül a sorozat harmadik évada. Arról azonban még nincs infó, hogy mikor térnek vissza a közkedvelt pajkaszegi (és persze pajkaréti) lakosok a tévéképernyőkre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása