Budapestről jelentkezett be az egyik amerikai sorozatsztár

2018. május 07. - Jasinka Ádám

A külföldi színészek egyre gyakrabban érkeznek a magyar fővárosba nem csak akkor, amikor egy-egy munka miatt ide kell utazniuk, hanem akkor is, mikor szabadságukat töltik. Nemrég járt Budapesten a Géniusz, a Homeland - A belső ellenség stábja és jelenleg is forgatják a Hanna című szériát Mireille Enos (Gyilkosság, A nagy fogás) és Joel Kinnaman (Gyilkosság, Öngyilkos osztag) főszereplésével.

jack_falahee_budapest_3.jpg

Mellettük járt itt Budapesten, ám nem forgatás miatt, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című jogi krimisorozat sztárja, Jack Falahee. A színész folyamatosan tölti fel a fotókat Instagram oldalára európai körútjáról, így azt nem lehet tudni, hogy jelen pillanatban Magyarországon tartózkodik-e.

jack_falahee_budapest_2.jpgFotók: Instagram

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conchita wurst 2018.05.08. 09:35:29

hat ez qrva izgalmas

es felrugott egy galambot vagy kismacskat, legalabb?
süti beállítások módosítása