Kiderült, hol folytatódik magyarul a megszűnő FOX népszerű sorozata

2018. április 27. - Jasinka Ádám

Február közepén érkezett a hír, miszerint megszűnik hazánkban a FOX sugárzása. A több premier szériát is vetítő tévéadó egyik vezető tartalma a The Walking Dead volt, melynek epizódjait a hazai tévénézők magyar idő szerint az amerikai bemutató napján már szinkronnal élvezhették. A FOX azonban április 30-án megszűnik, helyén egy vadonatúj filmcsatorna indul és bár sok sorozatos tartalma az online videótárban továbbra is elérhető marad, jó néhánynak kérdéses lett a folytatása.

the_walking_dead_rtl_spike.jpg

Az egyik ilyen a The Walking Dead, melynek legfrissebb, nyolcadik évada még képernyőre kerülhetett a FOX-on, a folytatásról azonban sokáig nem tudhattunk semmit. Most azonban kiderült, hogy ősszel hazánkban is folytatódik a sorozat, ugyanis az RTL Spike műsorán lesz látható szinkronnal a népszerű posztapokaliptikus széria - tudta meg a SorozatWiki. A portál azt is megírta, hogy az RTL Spike-on május 21-től kezdődően az elejétől kezdve képernyőre kerülnek a The Walking Dead epizódjai.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása