Ördög Nóra új műsora kerül az Áll az alku helyére

2018. április 14. - Jasinka Ádám

Idén a TV2 hétköznap estéinek egyértelműen legmeghatározóbb műsora a Stohl András vezette A Piramis volt, mely régen látott fölényhez juttatta a tévéadót legnagyobb ellenfelével, az RTL Klubbal szemben. A vetélkedő második évada azonban múlt héten véget ért és a helyén, az Áll az alku előtt már a Bezár a bazár! című gameshow látható.

vigyazat_szulovel_vagyok_premieridopont_2.jpgFotó: TV2

Gundel Takács Gábor műsora, az Áll az alku tavaly tért vissza a képernyőkre, és nagy siker volt, így mindenképpen várhattuk a folytatást. Az új szezon idén februárban indult és bár nem hoznak a részek kiemelkedő nézettséget, egy-két alkalmat leszámítva végig stabilan teljesítenek. A "táskás" vetélkedő új részei azonban hamarosan elfogynak, és a metrószerelvényen elhelyezett reklámanyagból ma nem csak azt tudtuk meg, mikor ér véget, hanem azt is, hogy milyen produkció lesz látható helyette.

vigyazat_szulovel_vagyok_premieridopont_1.jpgFotó: MűsorVízió

Az Áll az alku jelenlegi évada április 27-én finálézik, a helyére pedig egy vadonatúj produkció, az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok! egy új variánsa, a Vigyázat, szülővel vagyok! érkezik, melyről egyelőre nincsenek bővebb információink. Az új műsor premierje április 30-án, hétfőn 20 óra 35 perckor lesz a TV2-n és minden hétköznap este új részekkel jelentkezik majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása