A legszebb török színész szavazás 2018

2018. március 09. - Jasinka Ádám

Tavaly hatalmas érdeklődést hozott az a szavazás, melyen azt kerestük, hogy az olvasók szerint kik a legvonzóbb török színészek. Az egyszeri alkalomnak indult "szépségverseny" ettől az évtől kezdve rendszeres visszatérő lesz, és mától újraindul!

szepsegszavazas_2018_ferfi.png

2017-ben Kivanc Tatlitug és Burak Özcivit rengeteg szavazatot gyűjtöttek és elhúztak a többi helyezettől, Kivanc győzelme pedig nem is okozott meglepetést. Vajon idén sem talál legyőzőre? Vagy valaki meg tudja előzni őt?

A legszebb török színész szavazásra március 18., vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat ezen a linken, ahol több színészre is voksolhattok. Sőt, ha olyan emberre szeretnétek szavazni, aki nincs a listán, a linkre kattintva erre is van lehetőségetek, csak minden esetben kattintsatok a végén a "Küldés" gombra!

A legszebb török színész szavazás 2018
A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása