Jubileumi adással jelentkezik az Áll az alku

2018. március 02. - Jasinka Ádám

2017 augusztusának végén tért vissza a TV2 képernyőjére több éves szünet után az Áll az alku, méghozzá Gundel Takács Gáborral, akivel 2004 tavaszán elindult az országot meghódító útján a „táskás” műsor. A visszatérő adásokra ősszel egyre több néző lett kíváncsi, az utolsó részek pedig megelőzték az RTL Klub műsorait is.

alku_jubileum4.jpgGundel Takács Gábor újabb különleges öltözékben (fotó: TV2)

Idén februárban folytatódott az Áll az alku, nekünk pedig volt lehetőségünk ellátogatni a műsor forgatására, interjút készíteni és beszélgetni a legendás műsorvezetővel és az Áll az alku egyik kreatív producerével, Bányai Gáborral. Valamint a mai napon, március 2-án képernyőre kerülő jubileumi adás felvételeit a nézőtérről volt szerencsénk végignézni.

A ma esti Áll az alku lesz az ötvenedik a tavalyi visszatérés óta. A forgatásán töltött idő alatt pontosan azt éreztem, amit a képernyőt nézve is: rendkívül jó a hangulat és tényleg családként létezik együtt a csapat, a játékosok és készítők egyaránt. A közel 15 éve együtt dolgozó stábtagok pedig olyan rutinra tettek szert az évek során és emiatt olyan flottul zajlott a felvétel, hogy akár élőben is sugározhatták volna. Csak egyszer ismételtek meg egy felvételt - és a technikai szüneteket - leszámítva megakadás nélkül zajlott a forgatás.

alku_jubileum5.jpgEgyütt a csapat (fotó: TV2)

A jubileumi adás különlegessége, hogy ez alkalomból a közönség soraiban nem csak nézők, hanem egykori játékosok is helyet foglaltak, akik végig együtt éltek a játékkal, drukkoltak a kisorsolt játékosnak és az adás egy-egy pontján meg is szólaltatták őket. Köztük a tegnapi adásban remek ajánlatot kötő, egy mérleget 8 millió forintért eladó Ágit is.

Az Áll az alku adásai hétköznap esténként 20 óra 50 perctől láthatóak a TV2-n. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a tévécsatorna számára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása