Friss hír A Piramissal kapcsolatban

2018. február 27. - Jasinka Ádám

Nagyon sokáig az volt a megszokott, hogy a tévécsatornák az ünnepi időszakok alatt (legyen szó bármilyen alkalomról is) szünetet tartottak naponta jelentkező saját gyártású produkcióikban. Az elmúlt pár évben azonban egyre gyakoribb lett, hogy néha nem csak a vetélkedők, hanem a napi sorozatok sem mennek egy-két napos ünnepi szünetre.

tv2_marcius15_piramis.jpgStohl András (fotó: TV2)

Tavaly március 15-én Az 50 milliós játszma és az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok! volt látható, és könnyedén meg is előzték mind a teljes népesség, mind pedig a reklámozóknak fontos 18 és 49 év közötti nézők körében a filmeket sugárzó RTL Klubot. A Piramis január és február egyik legsikeresebb műsora, ami régen látott nehéz helyzetbe hozta az RTL Klubot, így érthető hogy a TV2 egy napra sem szeretné pihentetni a vetélkedőt.

tv2_marcius15_alku.jpgGundel Takács Gábor (fotó: TV2)

Az ünnepi időszakban, március 15-én és 16-án is képernyőn lesz A Piramis 18.55-től, valamint az Áll az alku is 20.45-től. Az RTL Klubon a hosszú hétvége első két napján, azaz március 15-én a tervezett műsorrend szerint az Oscar és a Kellékfeleség című vígjátékok lesznek láthatóak, míg 16-án, péntek este a Pocahontas és az Aladdin, azaz két Disney-mese lesz műsoron.

Az ünnepi időszak alatt azonban nem csak a TV2-n lesz adásban vetélkedő: a Dunán mindkét nap látható lesz a Honfoglaló A kőszívű ember fiai című film első és második részét követően a szokottnál későbbi, 20.10-es időpontban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása