Megtudtuk, mi a helyzet A szultána folytatásával

2018. február 14. - Jasinka Ádám

Január elején tért vissza a TV2 műsorára A szultána, majd négy epizód után ismét szünetre küldték. A szombat délutánonként vetített kosztümös, történelmi sorozat folytatásáról sokan érdeklődtetek, ezért ismét megkérdeztük a tévécsatornát, mikor és melyik adójukra várhatóak az új epizódok: „Nagy valószínűséggel az Izaura TV-n folytatódik majd a sorozat, de hogy mikor, az még kérdéses” - nyilatkozta a MűsorVíziónak a TV2.

aszultana_msurovaltozas_2.jpg

A szultána 2015 és 2017 között volt látható Törökországban. Érdekessége, hogy a főszereplőt három színésznő alakította: gyermekként Anastasia Tsilimpiou (mh: Csifó Dorina), fiatalként Beren Saat (mh: Vágó Bernadett), míg idősebb szultánaként Nurgül Yesilcay (mh: Pápai Erika).

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása