Szombattól műsorváltozás a TV2-n

2018. február 01. - Jasinka Ádám

Február első hétfőjétől kezdve átalakulnak a TV2 és az RTL Klub hétköznap estéi is. Elindul ugyanis az Áll az alku új évada és A Fal, mely A Piramis ellen lesz látható. A TV2 műsorán azonban pár nappal korábban is lesz egy kis változás.

aszultana_msurovaltozas_tv2.jpg

Miután december elején a dupla részekkel jelentkező Megtört szívek című sorozat miatt szünetre küldték A szultánát, a kosztümös történelmi produkció csak idén, január 6-án tért vissza a képernyőkre. A széria rajongói azonban nem élvezhették sokáig az új epizódokat, ugyanis A szultána négy rész után, ettől a héttől ismét lekerül a TV2-ről.

Február 3-án és 10-én, szombat kora délután a Hárman az örökkévalóságnak című két részes olasz filmdráma, míg február 17-én a Korhatáros szerelem ismétlése lesz látható. Olvasónk észrevétele után megkérdeztük a TV2-t, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy egy ideig most nincs tervben a sorozat folytatása. Amint kiderül, hogy pontosan mikor és melyik csatornán lesz újra látható A szultána, azonnal megírjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása