Márciustól akár ingyen is megnézhetjük Enyedi Ildikó Oscar-díjra jelölt filmjét

2018. január 25. - Jasinka Ádám

Pár nappal az Oscar-díjátadó gála előtt még több magyarhoz juthat el Enyedi Ildikó már több díjat is nyert alkotása, a Testről és lélekről.

testroleslelekrol_hbogo_marcius.jpg

Az Amerikai Filmakadémia által a napokban a legjobb öt idegennyelvű film közé beválasztott Testről és lélekről jelenleg is látható a budapesti művészmozikban, március 1-től azonban akár ingyen is megnézhetjük, ugyanis Magyarországon az HBO GO-n debütál először "tévés" felületen. Az HBO online videótárát pedig tv-előfizetés nélkül is lehet már használni, az első hónapban ráadásul ingyenesen.

Három év alatt zsinórban a harmadik Oscar-jelölést kapja egy magyar film, ráadásul idén, az idegen nyelvű filmek mezőnyében egyedül Enyedi Ildikó csak női rendező. A 90. Oscar-díjátadó gálát magyar idő szerint március 5-én hajnalban rendezik meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása