Hamarosan fordulóponthoz érkezik a Végtelen szerelem

2018. január 19. - Jasinka Ádám

Közel másfél évvel ezelőtt, 2016 novemberének végén láthatta először a hazai nézőközönség Nihan, Kemál és Emir sok kegyetlenséggel járó szerelmi történetét. A Végtelen szerelem szinte egy csapásra a tévézők kedvence lett, és nagyon sokan várták, hogy az első évad katartikus fináléja után magyarul is folytatódjon a történet.

karasevda_feltav.jpg

A második szezon 2017 októberében indult a Duna műsorán és háromszori időpontváltozást követően jelenleg minden hétköznap este, 18 óra 30 perctől láthatóak az epizódjai. A sorozat azonban fordulópontjához ér. A Végtelen szerelem második és egyben befejező szezonja hazánkban 130 részből áll majd, így a január 23-án, kedden képernyőre kerülő 65. epizóddal pontosan a féltávjához érkezik az utolsó évad. Tehát január végétől kevesebb rész lesz hátra belőle, mint amennyi képernyőre került.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása