Ítéletidő miatt állt az RTL Klub műsorának forgatása

2018. január 05. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub egyik kedvelt, és sokak által figyelemmel követett műsora már régen jelentkezett új epizódokkal. A stáb azonban javában dolgozik a folytatáson, ám a Keresem a családom forgatását ítéletidő nehezíti.

keresem_a_csaladom_iteletido.jpg

A Keresem a családom 2015 őszén indult az RTL Klubon. A műsor készítői évadról évadra megpróbálkoznak a lehetetlennel: újra egyesíteni azokat a családokat, akiket elszakított egymástól a sors, egy viszály vagy a történelem. Magyarországon több ezer ember keresi rokonait: gyerekek a szülőket, szülők a gyermeküket, a testvérek egymást.

A műsor évadait mindig több hónapos kutatómunka előzi meg, és a stáb már egy ideje dolgozik azon, hogy új történeteket mesélhessenek el a nézőknek. Lilu, a Keresem a családom házigazdája és a csapat jelenleg az Egyesült Államokban, New Yorkban forgat, ahol olyan hóvihar tombol, hogy az iskolákat is bezárták, közlekedni pedig szinte lehetetlen. Erről árulkodik Lilu fotója is, amit közösségi oldalára töltött fel a napokban.

A műsor legutóbbi évada tavaly február közepén indult, így ha nem csúsznak meg a forgatással, akkor vélhetően már nem kell sokat várni a folytatásra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása