Januártól nevet vált az egyik hazai tévécsatorna

2017. december 31. - Jasinka Ádám

Kicsivel több mint egy éve, 2016 szeptemberének végén indult a TV2 Csoport egyik új kábeladója, a Chili TV. A gasztrocsatornán a külföldi főzőműsorok mellett hazai produkciók is helyet kaptak: saját műsorral jelentkezett többek között Erdélyi Mónika és Bereznay Tamás is.

lichitv_bereznay_tamas.jpgBereznay Tamás, a Kézzel írott receptek házigazdája (fotó: TV2)

A csatorna "élete" az elmúlt hónapokban azonban nem volt fenékig tejfel. A TV Paprikát működtető AMC Networks Central Europe Kft. ugyanis védjegyoltalom megsértése miatt pert indított, és hosszas jogi procedúra után a bíróság nemrég hozta meg a jogerős ítéletet: a TV2 Csoportnak meg kell változtatnia gasztrocsatornájának elnevezését. A Chili TV január 1-től a betűsorrend ügyes átrendezésével LiChi TV néven lesz megtalálható a csatornakínálatban.

"A licsi (Litchi chinensis) Dél-Kínában több mint ezer éve termesztett trópusi gyümölcs." (Wikipedia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása