Újabb műsorváltozást jelentett be a TV2

2017. december 27. - Jasinka Ádám

Karácsonykor jelentette be a TV2, hogy hamarosan bemutatják vadonatúj vetélkedőjüket, A Piramist, melynek Stohl András lesz a házigazdája. A műsor előzetesei alapján hamar kiderült, hogy ez az a produkció, ami miatt nemrég premier előtt megmutatta nézőinek az RTL Klub a csak jövő tavaszra tervezett A Falat, és mely miatt egymásra licitálva alakították át műsorrendjüket a tévécsatornák.

piramis_tv2_5.jpg

Pár napja a TV2 elárulta, hogy A Piramisra nem kell jövő év januárjáig várni, ugyanis már december 27-én képernyőre kerül az első adás, ám arról, hogy várható-e a folytatás, a mai napig nem derült ki semmi. Ma viszont frissítették a TV2 tévéműsorát és így megtudhattuk, hogy A Piramis december 28-án és 29-én is látható lesz a Tények mögött, 18 óra 55 perctől. Emiatt az esti filmek egy órával később kezdődnek majd.

Azt azonban továbbra sem tudni, hogy A Piramis hirtelen bemutatása mennyiben befolyásolja a TV2 már hetekkel korábban ismertetett januári kínálatát. Könnyen elképzelhető ugyanis az, hogy A Piramisból csak három adás készült el és a folytatás később érkezik, de az is, hogy az Extrém Activity helyén a Stohl András vezette produkció lesz látható január 1-től. Amint kiderülnek a részletek, azonnal megírjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása