Szinkronhangok: Csajos hármas (Super Fun Night)

2017. december 14. - Jasinka Ádám

December 16-án, szombat hajnali 3 óra után 10 perccel mutatja be az RTL Klub a Csajos hármas című, egy évadot, összesen tizenhét részt megélt amerikai vígjátéksorozat első epizódját. A történet főszereplője Kimmie (Rebel Wilson), akinek élete nagy fordulatot vesz, amikor rendkívül sármos főnöke előlépteti. Ez lakótársaira is nagy hatással lesz, elhatározzák, hogy változtatnak addigi életükön.

csajosharmas_szinkron.jpg

Hivatalos műsorismertetőt ritkán szoktam szó szerint bemásolni, de ritkán olvasni ennyire frappáns leírást: (a lányok) "Úgy döntenek, feladják vesztes életüket, ki-ki leadja elképesztő súlyfeleslegét, intelligenciahányadosát és izomtömegét. Hosszú szünet után újra megpróbálnak romantikus kapcsolatot létesíteni a másik nemmel. A döntés megszületett, a katasztrófa garantált."

Csajos hármas (Super Fun Night)

Rebel Wilson (Kimmie) -  Kokas Piroska
Liza Lapira (Helen-Alice) - Roatis Andrea
Lauren Ash (Marika) - Sági Tímea
Kate Jenkinson (Kendall) - Mohácsi Nóra
Kevin Bishop (Richard) - Moser Károly
Ravi Patel (Alex) - Gyurin Zsolt
John Gemberling (Dan) - Gubányi György István
Paul Rust (Benji) - Szűcs Péter Pál
Dan Ahdoot (Ruby) - Fekete Zoltán
Nate Torrence (James) - Seszták Szabolcs

Magyar szöveg: Szász Andrea
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Stúdió: Syncom

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása