Műsorváltozás - Tovább durvul a harc az RTL Klub és a TV2 között

2017. december 01. - Jasinka Ádám

Alig pár hete, meglepetésszerűen jelentette be az RTL Klub, hogy a csak jövő tavaszra tervezett új vetélkedőjének, A Falnak már idén bemutatja az első epizódját. A döntés hátterében az állt, hogy az RTL megtudta, a TV2 le akarja másolni a produkciót.

afalmusorvaltozas2.jpg

Mivel A Fal csak jövőre indul, így a hazai forgatás munkálatai még nem kezdődtek el, ezért Sebestyén Balázs Olaszországba utazott, hogy elkészítsék a bemutató epizódot. November végén még úgy tűnt, egyetlen egy részt láthatnak csak a nézők az új vetélkedőből és a folytatásra 2018 tavaszáig várni kell, ám ma reggel bejelentették, már most érkezik a szintén Milánóban felvett második adás.

A Fal folytatása december 2-án, 21.20-tól kerül képernyőre az RTL Klubon, ezzel pedig újabb ütésváltásra kerül sor a két tévécsatorna között, mivel a TV2 vadonatúj fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem december 2-án, 21.30-kor indul. A Fal bemutató epizódja tarolt, és nem csak saját sávját, de a hetet is megnyerte azzal, hogy több mint 1,2 millióan nézték.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása