Újabb hosszú sorozat ér véget a TV2-n

2017. november 29. - Jasinka Ádám

A múlt héten arról számoltunk be, hogy december 9-től dupla részekkel vetíti majd a TV2 a Megtört szívek című török produkciót. Akkor még pontosan nem tudtuk, hogy hány hétig kerül így képernyőre, de most kiderült, hogy mindösszesen csak két alkalomról lesz szó, ugyanis a karácsony előtti héten már el is köszön a nézőktől a sorozat.

megtortszivek_finale_idopont.jpg

A Megtört szívek 2016. február 5-én debütált hazánkban és eleinte minden hétköznap délután láthattuk az új részeit. Idén év elején azonban a napiról heti vetítésre váltott, és jelenleg is csak szombatonként adja a TV2 a sorozat epizódjait. Így elég lassan haladunk a történet vége felé, de az utolsó négy részt már gyorsan, két hét alatt levetítik.

Annak köszönhetően, hogy december 9-én és 16-án 16 órai kezdettel két-két részt sugároznak, már karácsony előtt, december 16-án befejeződik hazánkban a Megtört szívek. Arról, hogy a januárban visszatérő A szultána mellett érkezik-e szombat délutánra új török sorozat, még nem tudni semmit, de amint kiderül, azonnal megírjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása