Ismét új időpontban kezdődik a Szulejmán

2017. október 28. - Jasinka Ádám

Bár az RTL Klubon képernyőre kerülő sorozatok kezdési időpontjai egy-két perceket hétről hétre mindig változnak, az igencsak ritka, hogy egyik epizódról a másikra majdnem 20 percet is módosuljon a vetítési időpont. Pár hete még arról írtunk, hogy rekord későn, 22:45-től kerül csak adásba a Szulejmán, ám most újra változtatnak. Novembertől ugyanis már 22:25-kor kezdődnek ennek a török szériának az epizódjai.

szulejmanujidopont.jpg

A Szulejmán tehát november 8-án már 22:25-től képernyőn lesz, azt azonban sajnos nem tudjuk, hogy meddig tart majd ez a kezdési időpont és mikor változat újfent az RTL.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki52 2017.10.29. 11:09:56

Amióta mindig elaludtam a kései adás miatt, leszoktam az RTL-ről. Neten nézem, akkor, amikor nekem megfelelő!

cica54 2017.10.29. 19:43:41

A neten nézem mert nem nézem az RTL CSATORNÁT. Egy " SEMMIT MONDÓ " ,csatorna a feltűnőségben szenvedő celebek undormányos műsorával.
süti beállítások módosítása